Zalaegerszegen Belvároshoz és a Mindszenty iskolához közel keresett és kedvelt helyen, egyedi hangulatú nagy, tágas lakás ingatlan eladó, kis területtel, garázzsal. Az ingatlan feletti kétszintes ingatlan is akár megvásárolható plusz árért.

Az eladó ingatlanról ezen a telefonszámon érdeklődhetsz: 06303140123
Sipos András Ingatlanközvetítő – Becsületes Ingatlanos

0
szoba
0
fürdőszoba
0

Irányár:

23.999.999 mFt

Alapterület:

100 m2

Telek méret:

 m2

Szint:

1 (lakáson belül)

Szobák száma:

3 (nappalival együtt)

Fűtés:

vegyes tüzelés, gázkazán és padlófűtés 

Építőanyag:

tégla

Közművek

Csatorna:

van

Gáz:

van

Villany:

van

Víz:

van

Zalaegerszegen Belvároshoz és a Mindszenty iskolához közel keresett és kedvelt helyen, egyedi hangulatú lakás ingatlan eladó, kis területtel, garázzsal.

Az eladó lakás otthonnak, vagy akár ingatlan bérbeadásra is jó lehet!

A lakás egy társasházzá nyilvánított 3 lakásos család ház legalsó szintjén található, külön bejárattal és önálló közüzemi mérőkkel rendelkezik.

A társasház 1980-as évek vége felé épült, tégla falazatú.

Az eladó lakás egyszintes, kb. 100 m2, egy félköríves nagyméretű nappali, étkező konyhával és 2 különálló kisebb szobával rendelkezik. A fürdőszoba együtt van a WC-vel, kisebb ráfordítással külön választható.

Az eladó lakás beosztása: folyosó, nagy zuhanyzós fürdő WC-vel, kazánház, 2 szoba és egy tágas konyha, amely egy légtérben van a nappalival, étkező és félköríves, egyedi nappali.

Az ingatlanban vegyes tüzelésű és gázüzemű kazánok és tároló lett kiépítve, a szobákban radiátorok vannak, emellett a nappaliban és a fürdőben is padlófűtés választható kiegészítésként.

A lakás igény szerint felújítást igényel, igény szerint tovább alakítható és bővíthető akár nagycsalád részére is.

A lakáshoz egy nagy terasz és kisebb közös zöld terület tartozik, a terasz, zöldterület, illetve udvar közös osztatlan terület.

Az udvarban található aknás dupla garázs bal oldali részére kizárólagos használati jog van.

Az ingatlan feletti kétszintes ingatlan is akár megvásárolható plusz árért.
Link: https://becsuletesingatlanos.hu/ingatlanok/nappali-2-haloszobas-ingatlan-elado-belvaros-kozeleben-zalaegerszegen-zala-varmegyeben/

Az ingatlant ajánlom mindazoknak, akiknek fontos a nyugalom, a zöldövezet, a hangulatos, kertvárosias hangulat, és egy kellemes, élhető, tágas terekkel rendelkező otthonra vágynak, illetve ingatlan hasznosításban – lakáskiadásban gondolkoznak.

Az ár irányár.

Érdeklődés az eladó ingatlanról:
Sipos András Zalaegerszegi Ingatlanközvetítő, Ingatlanspecialista: 06303140123
1996-óta forgalmazok ingatlanokat.

Minden ingatlan eladónak jár egy tapasztalt és becsületes Ingatlanközvetítő.
Becsuletesingatlanos.hu

Igény és szükség szerint hitelben is tudom támogatni az ingatlan vásárlásodat régóta hitelekkel, lakáshitelekkel foglalkozó profi hitelszakértő bevonásával!

Abban az esetben is keress, ha az ingatlan vásárláshoz el kell adnod az ingatlanodat!
Igény esetén kedvező díjazású ügyvéddel és energiatanúsítóval segítek csökkenteni az ingatlan vásárlásod, ingatlan értékesítésed költségeit!

 

Ingatlan kép galéria: