Zala megyében Zalaegerszegen Tágas, kényelmes, többfunkciós ingatlant keresel, ahol nem kell szűkölködnöd?

Tágas, kényelmes, kedvező tájolású, belváros közeli, udvaros, csendes sorházi lakást keresel, tágas, napfényes szobákkal, melynek közelében liget, iskola, orvosi rendelő, kis és nagy bevásárlási lehetőségek?
Az eladó sorházi lakás ideális lehet, akár gyermekes családoknak is, a kedvező elhelyezkedés, a nagy udvar és nem utolsósorban azért is, mert mindenki megtalálhatja az ingatlanban a maga kis, kényelmes kuckóját.

Az eladó ingatlanról ezen a telefonszámon érdeklődhetsz: 06303140123
Sipos András Ingatlanközvetítő – Becsületes Ingatlanos

0
szoba
0
fürdőszoba
0

Irányár:

45.999.999 Ft. 

Alapterület:

273 m2

Telek méret:

515 m2

Szint:

6 eltolt szint (lakáson belül)

Szobák száma:

5 (nappalival együtt)

Fűtés:

gáz (cirko)

Építőanyag:

tégla

Közművek

Csatorna:

van

Gáz:

van

Villany:

van

Víz:

van

Tágas, kényelmes, kedvező tájolású, belváros közeli, udvaros, csendes sorházi lakást keresel, tágas, napfényes szobákkal, melynek közelében liget, iskola, orvosi rendelő, kis és nagy bevásárlási lehetőségek?

Az eladó sorházi lakás ideális lehet, akár gyermekes családoknak is, a kedvező elhelyezkedés, a nagy udvar és nem utolsósorban azért is, mert mindenki megtalálhatja az ingatlanban a maga kis, kényelmes kuckóját.

Itt Home Officban is dolgozhatsz, de akár konditermet, könyvtárszobát is berendezhetsz magadnak, nem kell szűkölködnöd, mint egy panel lakásban, tehát az eladó ingatlan olyan családnak is kiváló vétel lehet, akik többféle funkciót is ki szeretnének még alakítani az otthonukban a szobán kívül.

Az ingatlan előtt tágas autófeljáró van, amelyen, akár 3-4 autó is meg tud állni, mögötte pedig az ingatlanban egy nagy, aknás garázs található, ahová, akár majd elektromos kapuval is beautózhatsz, ha igényed lesz rá, úgy, hogy nem kell kiszállnod az autóból.

Az eladó ingatlanban praktikus, kiváló tárolási lehetőségként tágas pince is ki lett alakítva, ahol a hűtőszekrényeket, fagyasztót, lekvárokat, élelmiszereket.. tárolhatod.
Ugyanígy a konyhában is van egy praktikus kamra.

Az ingatlan mindkét oldalán tágas erkélyek vannak, az egyik oldalon panorámásak, a másik oldalon az udvarra néznek.
A konyhából közvetlenül egy nagy teraszra, majd az udvarra mehetsz ki.

A fentieken leírtakon kívül az eladó ingatlan több részre is akár elszeparálható, ezért akár befektetésnek, sok személynek lakáskiadásra, vagy több generációnak, illetve nagy családnak.

Zala megyében, Zalaegerszegen a belváros peremén, nagyon jó, keresett helyen, csendes zöldövezetben, panorámás, kb. 273 m2, több szintes, 2 szobás+ 2 hálószobás + nagy nappalis+étkezős+konyhás, 2 fürdőszobás, 3 WC-és, nagy teraszos, több erkélyes, téglaépítésű, teljes közművel sorházi lakás eladó.
A tetőtérben akár még egy hálószoba kialakítható.
A fűtés gázcirkó, a nappaliban hangulatos, otthonos hangulatot sugárzó cserépkályha található.
Az ingatlan 6 félszinten került kialakításra.
A nyílászárók részben cserélve lettek..

A bejáratnál egy fűtött, aknás garázs is található.
A nagy teraszról kiléphetünk egy 515 m2 osztatlan közös telekre.
Kód: 5135689

Az eladó ingatlan beosztása:

A bejáratnál nagy méretű beépített szekrény szolgál a pakolásra, illetve tárolónak is használható.
A bejárat és az aknás garázs külön-külön és egyben is megközelíthető az utca felől.

Az első félszinten látható egy nagy pince, külön helyiségben kazánház, amelyben WC és mosdó is található.

A következő félszinten tágas nappali látható cserépkályhával, innét kiléphetünk a nagy erkélyre és a panorámában gyönyörködhetünk.

A nappali felett találjuk a következő félszinten a nappali fölött, ahonnét a nappalira rálátunk a hangulatos, otthonos konyhát étkezővel + kis kamrával, ahonnan a ház udvar felőli részére jutunk ki egy tágas teraszra, onnan a nagy kertbe.
A konyha szintjén található egy ablakos zuhanyzós fürdőszoba.

A következő szinten 1 nagyobb méretű és 1 kisebb napfényes szobát láthatunk, a nagyobb szobából erkélyre léphetünk ki és élvezhetjük a panorámás kilátást.

Az ezt követő szinten található egy nagy szoba, amelyet hálószobának is tökéletes, udvarra néző erkéllyel. Ugyanezen a szinten láthatunk egy káddal és dupla mosdóval felszerelt fürdőszobát.

A legfelső szinten egy tágas tetőtéri szoba lett kialakítva beépített szekrényekkel.
Ez a helyiség akár több funkciót is betölthet a tulajdonosok életében például dolgozószoba, ahová el lehet vonulni a család többi tagjától, vagy gyermekszoba, kondiszoba, zeneszoba, vagy könyvtár is.

Egy félszinttel feljebb található a tetőtér, ami nem lett beépítve, itt akár még egy hálószoba, vagy más funkciójú helyiség is kialakítható.

A ház előtti betonozott rész akár több autónak is helyet adhat. Jelenleg tujasor díszíti a kocsifeljárót a két szélén, illetve fűtött garázs is rendelkezésre áll.

Az ingatlanban 2 nagyobb tároló is kialakításra került, jelenleg az egyiket zöldség és gyümölcstárolásra használja a tulajdonos.

Az ár irányár!

Érdeklődés az eladó ingatlanról:

Sipos András Zalaegerszegi Ingatlanközvetítő, Ingatlanspecialista: 06303140123

1996-óta forgalmazok ingatlanokat.

Minden ingatlan eladónak jár egy tapasztalt és becsületes Ingatlanközvetítő.
Becsuletesingatlanos.hu

Igény és szükség szerint hitelben is tudom támogatni az ingatlan vásárlásodat régóta hitelekkel, lakáshitelekkel foglalkozó profi hitelszakértő bevonásával!

Abban az esetben is keress, ha az ingatlan vásárláshoz el kell adnod az ingatlanodat!

Igény esetén kedvező dijazású ügyvéddel és energiatanúsítóval segítek csökkenteni az ingatlan vásárlásod költségeit! 

Ingatlan kép galéria: